Телеведуча Fox News розповіла, як Трамп намагався підкупити журналістів під час кампанії

Телеведуча Fox News розповіла, як Трамп намагався підкупити журналістів під час кампанії

Фото: Getty Images

За словами журналістки, Трамп пропонував "подарунки" та безплатне проживання в його готелі.

Новообраний президент США Дональд Трамп намагався підкупити журналістів "подарунками" під час президентської кампанії.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на екземпляр рукопису журналістки телеканалу Fox News Меган Келлі. Відповідний примірник книги є у розпорядженні агентства, а її реліз запланований на вівторок, 15 листопада.

У книзі "Задовольняйтеся більшим" телеведуча Меган Келлі розповіла про те, що республіканець Дональд Трамп під час передвиборної кампанії намагався безуспішно" вплинути на її роботу, нібито пропонуючи їй різного роду подарунки, а також безплатне перебування в одному з готелів, що належать Трампу.

Як уточнила у своїй книзі телеведуча, під час президентської кампанії Трамп намагався підкупити не тільки її, але й інших журналістів.

За словами Келлі, за свої "подарунки" Трамп хотів заздалегідь отримати її відгук про дебати, на яких телеведуча виступила з критикою заяв республіканця про жінок. Як зазначає AP, після своєї відмови на таку пропозицію журналістка зіткнулася з "погрозами і образами".

Дебати, про які згадує телеведуча Fox News, відбулися 8 серпня і зібрали рекордну аудиторію - понад 24 млн осіб. Тоді в дебатах взяли участь десять найбільш популярних політиків-республіканців, які боролися за право стати кандидатами в президенти США.

Невдоволені новим президентом американці палять фаєри та розбивають вікна в магазинах

Невдоволені новим президентом американці палять фаєри та розбивають вікна в магазинах

Повʼязані теми:

Наступна публікація