"Теракт у готелі" Хургади був розбірками місцевих мешканців один між одним – очевидці

У місті значно посили рівень безпеки.

Події у готелі Bella Vista у єгипетському місті Хургада могли бути рядовими розбірками місцевих мешканців. Принаймні про це розповідають очевидці подій.

ТСН зв'язалась із туристкою Мариною Лященко, яка відпочиває за кілометр від горезвісного готелю. Марина розповіла, що аніматор їхнього готелю як раз знаходився у Bella Vista під час трагічних подій.

Як розповідають очевидці, на території готелю двоє місцевих мешканців почали сперечатися через гроші. Конфлікт між ними наростав і чоловіки дістали ножі, почали розмахувати зброєю та намагались штрикнути один одного. Цей конфлікт побачив один з туристів – він намагався заспокоїти чоловіків, проте його поранили ножем в руку.

Охорона готелю, побачивши всю ситуацію, відкрила вогонь зі своєї зброї.

Нині, каже туристка, у місті все спокійно. Тільки побільшало охорони в готелях та правоохоронців на вулицях.

Усі обставини справи досі з'ясовуються, але міністр туризму країни вже заявив, що цю провокацію влаштували місцеві підбурювачі, аби знищити туристичну галузь.

8 січня ввечері стало відомо про заворушення у готелі міста Хургада. Спочатку у ЗМІ з'явились повідомлення, що нападників було троє і в них був прапор "Ісламської держави" та пояс смертника. Проте, МВС країни спростувало ці чутки і повідомило про двох злочинців, одного з яких було знищено на місці, а другого поранено. Внаслідок інциденту поранення отримали троє туристів.

Нагадаємо, терористи "Ісламської держави" взяли на себе відповідальність за розстріл двох поліцейських у провінції Гіза у Єгипті, який було скоєно того ж дня, що й заворушення у готелі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація