ТОП-лікарень Туреччини: що і де лікувати Реклама

ТОП-лікарень Туреччини: що і де лікувати

У Туреччині 1 500 медичних закладів, 49 з яких мають найпочеснішу в світі акредитацію JCI.

Яку саме? Коли ціна помилки — здоров'я та життя, важливо зробити правильний вибір. Для того щоб допомогти пацієнтам, експерти Міжнародного центру підтримки Bookimed створили рейтинг найкращих лікарень Туреччини за різними напрямами. 

Лікування онкології в Anadolu 

Лідером рейтингу став госпіталь Anadolu (Стамбул). Anadolu — стратегічний партнер кращого медичного центру в світі Johns Hopkins Medicine. 

Це єдиний госпіталь в Туреччині, в якому доступна інноваційна технологія діагностики Circulating Tumor Cells. Завдяки CTC клітини пухлини можна виявити в крові, коли новоутворення величиною навіть 0.5 мм. Тест можна провести заочно, відправивши зразок в клініку. 

У Центрі трансплантації кісткового мозку госпіталя станом на 2016 рік провели понад 1 000 пересадок. А за кількістю проведених трансплантацій на рік Anadolu вийшов на третє місце в Європі. 

Нейрохірургія та трансплантологія в Yeditepe 

Університетська клініка є осередком науки та інновацій. Саме тут була відкрита перша в світі повністю антибактеріальна лікарня. У Yeditepe також була проведена перша операція з установки постійного штучного серцевого насоса. Одним з найсильніших в клініці є Інститут нейрохірургічних наук, куди їдуть пацієнти з усього світу. Клініка також відома Центром трансплантації, а саме успіхами в пересадці печінки, нирок, рогівки та кісткового мозку. 

Пластична хірургія та гінекологія в Acibadem 

Ця клініка ідеально підійде пацієнтам, які шукають висококласних пластичних хірургів. Сюди також їдуть подружні пари на проведення процедури ЕКЗ і лікування безпліддя. Саме в Аджибадем проводять унікальні генетичні тести для недопущення передачі дитині генетичних захворювань. 

Трансплантація кісткового мозку в Medipol 

Послуги пацієнтам в Medipol надаються відповідно до стандартів JCI. Це університетський госпіталь, лікарі якого одночасно є науковими співробітниками. Пацієнти їдуть в цю клініку на операції з трансплантації кісткового мозку, а також лікування онкологічних захворювань. До речі, співробітники Medipol проходять стажування в Німеччині та США. До речі, ціни тут нижчі, ніж в інших топових турецьких клініках.

Повʼязані теми:

Наступна публікація