Трамп-молодший обурив юзерів соцмереж порівнянням біженців із мискою отруйних цукерок Skittles

Трамп-молодший обурив юзерів соцмереж порівнянням біженців із мискою отруйних цукерок Skittles

Фото: Getty Images

Його запис обурив користувачів соцмереж.

Дональд Трамп-молодший у своєму Twitter порівняв сирійських біженців з мискою отруєних Skittles. Його запис обурив користувачів соцмереж.

Прагнучи посприяти президентській кампанії свого батька, син кандидата у президенти опублікував твіт, прикріпивши миску цукерок Skittles з попередженням: "Якби у мене була миска Skittles, і я сказав би вам, що лише три з них вас вб'ють, чи взяли б ви жменю?".

"Це наша сирійська проблема біженців," - сказав він у наступному пості, який викликав ажіотаж і негативну реакцію юзерів.

"Це зображення говорить саме за себе. Давайте покладемо край політично правильному порядку денному, який не ставить Америку передусім", - написав Трамп-молодший.

Зазначимо, Дональд Трамп виступає за стримання імміграції та звинувачує свого суперника Гілларі Клінтон у пропаганді визнання десятків тисяч біженців.

Нагадаємо, 19 вересня лідери 193 країн схвалили Нью-Йоркську Декларацію про біженців та мігрантів, яка містить заходи щодо захисту переміщених осіб. Держави-члени ООН пообіцяли забезпечити захист прав всіх біженців і мігрантів, незалежно від їх статусу.

Передусім вони мають намір домагатися поліпшення умов у країнах, звідки прибувають біженці, щоб їм більше не доводилося покидати свої будинки. Виконання положень Декларації дозволить поліпшити ситуацію при прийомі біженців і мігрантів на кордоні і в країнах, які їх приймають.

Повʼязані теми:

Наступна публікація