Трамп охоче зустрінеться з Путіним до інавгурації, якщо переможе на виборах

Трамп охоче зустрінеться з Путіним до інавгурації, якщо переможе на виборах

Фото: Reuters

За його словами, Путін і Обама мають велику неприязнь одне до одного.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що президент РФ Володимир Путін не має жодної поваги до нинішнього президента США. Також він готовий зустрітися з Путіним до дня інавгурації, якщо його оберуть президентом США.

Про це інформує The Washington Post.

"Думаю, я можу уявити собі зустрічі з Путіним і зустрічі з Росією до початку входження до Білого дому. Я думаю, це було б чудово", - заявив Трамп.

"Путін не має ніякої поваги до Обами, взагалі, його не любить і не поважає його. І Обама не любить Путіна. Вони мають велику  неприязнь один до одного", - переконаний він.

Трамп також звинуватив Обаму та кандидата у президенти від демократів Гілларі Клінтон у "заморожуванні відносин" з РФ, які перебувають, за його словами, у найгіршому стані з часів холодної війни.

Нагадаємо, що раніше підтримка представника демократів на виборах президента Сполучених Штатів - Гілларі Клінтон - зросла до 48 відсотків. Очевидно, на думку виборців вплинув скандал, який розгорнувся через зухвалі слова Дональда Трампа щодо ставлення до жінок.

При цьому рейтинг скандального представника республіканців становить 41,9%.

Розрив між кандидатами зріс, а найбільших втрат рейтинг Трампа зазнав серед жінок у віці 45 років і більше.

Раніше газета The Washington Post опублікувала запис вульгарної бесіди Трампа з шоуменом Біллі Бушем. Під час нього телеведучий сміється з розповідей Трампа про його намагання переспати з телеведучою NBC. Згодом кілька жінок заявили про сексуальні домагання з боку Трампа.

Відверті зізнання кількох жінок завдали нового удару по рейтингу Дональда Трампа

Відверті зізнання кількох жінок завдали нового удару по рейтингу Дональда Трампа

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація