Трамп пообіцяв запросити на дебати з Клінтон екс-коханку її чоловіка

Трамп пообіцяв запросити на дебати з Клінтон екс-коханку її чоловіка

Фото: Reuters

26 вересня відбудуться перші дебати між кандидатами в президенти США.

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп пообіцяв запросити колишню коханку екс-президента Білла Клінтона на дебати з кандидатом від демократів Гілларі Клінтон.

Трамп пригрозив покликати Дженніфер Флауерс у відповідь на заяву мільярдера Марка Кубана, який похизувався, що його запросили на дебати від штабу Клінтон. Флауерс у своєму Twitter вже пообіцяла, що буде присутня на дебатах, пише Російська служба Бі-бі-сі.

Марк Кубан і Дональд Трамп в минулому вели програми на телебаченні, але шоу нинішнього кандидата в президенти було більш успішним.

Модель і актриса Дженніфер Флауерс у 1998 році заявила під присягою, що протягом 12 років спала з Біллом Клінтоном. Однак сам колишній президент США в своїй книзі написав, що лише один раз спав з Флауерс, і це сталося ще у 1977 році.

Виборчі штаби кандидатів у президенти США розподіляють квитки на передвиборчі дебати на свій розсуд. Часто вони обирають гостей таким чином, щоб надати політичний вплив на опонента.

Перші з трьох запланованих дебатів між Трампом і Клінтон відбудуться в понеділок, 26 вересня. Вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року.

Господар чи господиня у Білому домі: чим можуть закінчитись для України вибори президента в США

Господар чи господиня у Білому домі: чим можуть закінчитись для України вибори президента в США

Нагадаємо, за останніми даними опитування, кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає за популярністю Дональда Трампа на чотири пункти. З 16 по 21 вересня агентство Reuters спільно з компанією Ipsos провело опитування, за результатами якого було визначено, що за Клінтон готові віддати свої голоси 41% американських виборців, в той час, коли за Трампа лише 37%.

Повʼязані теми:

Наступна публікація