Трамп розпланував перші 100 днів у кріслі президента США та вляпався в черговий сексуальний скандал

Трамп розпланував перші 100 днів у кріслі президента США та вляпався в черговий сексуальний скандал

Фото: Reuters

Політик хоче змінити міжнародні торговельні договори Штатів та судитися з жінками, які звинуватили його в сексуальних домаганнях.

Кандидат у президенти США республіканець Дональд Трамп розповів про свої перші дії протягом 100 днів, якщо він посяде головне крісло в Білому домі.

Першочергово він візьметься за зміну або скасування міжнародних торговельних договорів США, передає Deutsche Welle. Зокрема, йдеться про Північноамериканську зону вільної торгівлі (NAFTA) та Транстихоокеанське партнерство (TPP угода за участю 12 країн, що омиваються водами Тихого океану).

Задля боротьби з корупцією Трамп обіцяє обмежити право на лобіювання для колишніх посадовців.

Трамп також хоче депортувати всіх іммігрантів, які нині перебувають у в'язницях Штатів за насильницькі злочини. А ось громадянам країн, які відмовляться приймати злочинців-земляків, республіканець обіцяє призупинити видачу американських віз.

Жінок, які звинуватили Трампа в сексуальних домаганнях, він потягне до суду.

"Усіх цих брехух буде притягнено до суду, коли вибори закінчаться", – пообіцяв політик.

Нагадаємо, 12 жовтня видання The New York Times написало про історію американок Джессіки Лідс і Рейчел Крукс, які розповіли про насилля з боку Трампа. Згодом інші мас-медіа опублікували нові подібні історії. Сам кандидат у президенти неодноразово відкидав звинувачення.

Тим часом голлівудська актриса Сальма Хайєк також розповіла про домагання Трампа. Мовляв, він наполегливо запрошував на побачення. Її телефонний номер він дізнався у її ж бойфренда.

"Подзвонив і запросив на побачення. Коли я сказала, що не пішла б з ним, навіть якщо б у мене не було хлопця (а це він сприйняв як образу), він подзвонив у журнал National Enquirer і замовив публікацію про мене", – сказала Сальма Хайєк в ефірі радіо El Show del Mandril.

У журнальному матеріалі Трамп розповів, що не став би зустрічатися з акторкою, бо вона – невисокого зросту (1,57 м).

Зазначимо, вибори президента США відбудуться 8 листопада. Основним конкурентом Трампа є Гіларі Клінтон.

Повʼязані теми:

Наступна публікація