Трамп із донькою-красунею й гучні акції противників. Як проходить з'їзд Республіканської партії США

Збори політиків супроводжують протестами і скандалами.

У Клівленді відбувається Національний з'їзд Республіканської партії США. Як відомо, напередодні вона офіційно висунула одіозного Дональда Трампа кандидатом у президенти Сполучених Штатів Америки

Водночас під час з'їзду головний суперник Трампа на республіканських праймеріз сенатор Тед Круз не підтримав його кандидатуру, що є назагал нетиповою ситуацією для американської політики: це демонструє внутрішньопартійні розбіжності.

Прибічники кандидата від республіканців освистали Круза після його промови, в якій він закликав "голосувати по совісті", а також його дружину. 

Крім того, на з'їзді висунули кандидата у віце-президенти США - Майка Пенса. Під час своєї промови він розкритикував зовнішню політику чинної влади, в тому числі він назвав провал відносин з Росією. Як відомо, адміністрація Обами підтримує і впроваджує санкції проти РФ через ситуацію в Україні.

Водночас учасники акції протесту проти Трампа в Клівленді спробували спалити американський прапор. Також відбулися зіткнення під час яких були поранені двоє поліцейських. 18 людей були арештовані. 

Політичні погляди Трампа та звинувачення його дружини в плагіаті стали темою світових ЗМІ

Політичні погляди Трампа та звинувачення його дружини в плагіаті стали темою світових ЗМІ

Повʼязані теми:

Наступна публікація