Трамп запропонував РФ пошукати зникле листування Клінтон

Трамп запропонував РФ пошукати зникле листування Клінтон

Фото: Reuters

Скандал навколо службового листування Клінтон розгорівся в березні 2015 року, коли вона обіймала посаду держсекретаря.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп закликав Росію допомогти в пошуках 30 тисяч листів, відправлених колишнім держсекретарем і ймовірним кандидатом у президенти від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Про це пише ВВС.Russian.

"Росіє, якщо ти чуєш: сподіваюся, ти змогла б знайти 30 тисяч зниклих електронних листів, - сказав Трамп. - За це ви будете щедро винагороджені американськими ЗМІ".

Нагадаємо, що найімовірніший кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон пообіцяла у разі перемоги на виборах утриматися від використання особистої електронної пошти у Білому домі.

"Це був серйозний урок для мене, і в Білому домі нічого подібного не відбудеться", — заявила вона. При цьому колишня держсекретар додала, що не може навести прикладів успішного зламу комп'ютерів у резиденції глави держави.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що Держдепартамент США відновив розгляд з приводу використання Клінтон особистого сервера для ведення службового листування по електронній пошті в період її керівництва відомством.

Скандал у зв'язку з електронною перепискою Клінтон розгорівся в березні 2015 року. З'ясувалося, що вона в порушення встановлених вимог вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти, коли обіймала посаду держсекретаря. Сама Клінтон раніше заявляла, що вона навмисно не відправляла і не отримувала засекречені повідомлення зі свого особистого електронного адреси.

Дональда Трампа веде до президентського крісла політтехнолог Януковича

Дональда Трампа веде до президентського крісла політтехнолог Януковича

Повʼязані теми:

Наступна публікація