Трамп звинуватив CNN у брехні

Трамп звинуватив CNN у брехні

Фото: Reuters

Він також заперечив розмову з Секретною службою США про заклики до насильства.

Кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп заявив, що не мав жодних зустрічей і розмов з представниками Секретної служби Америки стосовно закликів до насильства і другої поправки до Конституції країни щодо вільного володіння зброєю.

Зовсім протилежне повідомили на сайті телеканалу CNN.

Після цього одіозний кандидат написав у своєму Twitter, що канал вигадує такі історії, щоб підвищити собі рейтинги.

Справа в тому, що в четвер, 11 серпня, на сайті CNN з'явився матеріал про те, що їхні журналісти одержали підтвердження від офіційного представника Секретної служби США про розмову зі штабом республіканського кандидата.

Служба обговорювала з Трампом його коментарі стосовно другої поправки до Конституції США, висловлені на одному з мітингів. Кандидат від республіканців заявляв, що Клінтон хоче скасувати цю поправку, таким чином, позбабвивши громадян США права на самозахист за допомогою зброї. Його слова були сприйняті неоднозначно.

За словами офіційного представника Секретної служби, штаб Трампа повідомив їм, що на тому мітингу республіканець не мав наміру закликати людей до насильства. Також представник повідомив, що Секретна служба мала не одну таку розмову зі штабом Трампа.

Нагадаємо, кількома днями раніше кандидат від республіканців зробив неоднозначну заяву на мітингу в штаті Північна Кароліна: "Гілларі хоче скасувати другу поправку. До речі, якщо їй це вдасться, ви вже нічого не вдієте, хлопці". Останнє формулювання було сприйняте багатьма як заклик до насильства.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація