Трампа звинуватили у зраді національних цінностей США

Трампа звинуватили у зраді національних цінностей США

Фото: Reuters

У зраді кандидата в президенти США звинуватили через його висловлювання про мусульман

Кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа звинуватили у зраді національних цінностей через низку його висловлювань. Таку заяву зробив нинішній президент США Барак Обама, пише УНІАН.

Зокрема, за словами Обами, це стосується скандальних висловлювань Трампа в адресу мусульман, що і є "зрадою наших цінностей, того, ким ми є".

Президент Америки також розкритикував і заперечення Трмапом таких фактів, як глобальна зміна клімату внаслідок діяльності людини.

Раніше, президент США  Барак Обама під час традиційної вечері асоціації кореспондентів, акредитованих при Білому домі, пожартував  про кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа. Обама натякнув, що досвід Трампа у зовнішній політиці обмежується спілкуванням із учасницями всесвітніх конкурсів краси.

"Істеблішмент республіканців скептично ставиться до того, що він (Трамп – Ред.), швидше за все, буде їхнім кандидатом. Вони кажуть, що у нього не вистачає досвіду у зовнішній політиці, щоб бути президентом . Справедливості заради, він провів роки, зустрічаючись з лідерами з усього світу: Міс Швеція, Міс Аргентина, Міс Азербайджан та інші", - сказав Обама.

Повʼязані теми:

Наступна публікація