Трампу сподобалися компліменти Путіна

Трампу сподобалися компліменти Путіна

Російський президент назвав Трампа яскравою і талановитою людиною

Бізнесмен заявив, що для нього ця оцінка — це велика честь.

Претендент на пост президента США Дональд Трамп прокоментував слова російського лідера Володимира Путіна про те, що американський мільярдер є "абсолютним лідером президентської гонки".

Бізнесмен заявив, що для нього ця оцінка — це велика честь. Він висловив упевненість в тому, що "Росія і США здатні спільно проводити успішну роботу по боротьбі з тероризмом і відновлення миру у всьому світі". За його словами, співпраця у сфері торгівлі та інших областях буде вигідно як для Вашингтона, так і для Москви.

Нагадаємо, що російський президент назвав Трампа яскравою і талановитою людиною.

Претендент на пост президента США Дональд Трамп відомий своїми різкими висловлюваннями. Зокрема, він виступив за "загальну і повну заборону" на в'їзд до США мусульманОпитування виявили ненависть послідовників ісламу до американців, стверджується в заяві політика. Це почуття "поза межами розуміння", але воно загрожує зростанням терористичних атак, вважає Трамп.

Також він запропонував "серйозно обміркувати" закриття мечетей в країні в рамках заходів, які повинні бути вжиті у відповідь на теракти в Парижі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація