Три маєтки, коні та виступи на змаганнях у Сен-Тропе. Як живе дружина близького друга Путіна

Заради коней дружини Ротенберга купили будинок у Франції. 

Російський журнал Tatler написав статтю про Карину Ротенберг – дружину близького друга президента РФ Володимира Путіна.

Журналістка глянцю побувала в гостях у маєтку родини російського підприємця Бориса Ротенберга у французькому муніципалітеті Мужен.

Із тексту зрозуміло, що на території маєтку є відкритий басейн, а ворота, стіни тераси та навіть вішалки прикрашені вензелями із родинними ініціалами. Купляла родина маєток у Мужені нібито лише заради коней. Також родина має ще дві резиденції – під Москвою та у Монако.  

"Дві головні резиденції Ротенбергів розташовані під Москвою і в Монако. Дача в Мужені, за п'ятдесяти кілометрів від карликового князівства, затівалася заради однієї мети - коней. Усе найкраще - їм, тому невеликий, XIX століття хазяйський будиночок сильно не перекроювали", - йдеться у тексті.

На фото журналу засвітилися стайні, в яких живуть улюбленці дружини бізнесмена. Сам маєток на фото роздивитися важко, до того ж, у тексті розписано, що господиня обрала "скромний, практичний та не зовсім фотогенічний" будинок, а на газоні "є прогалини".

Карині Ротенберг наразі тридцять сім років, вона постійно подорожує та бере участь у змаганнях із кінного спорту. Перед інтерв'ю вона  повернулася з двох турнірів під Міланом, а згодом має вирушити у Канни і Сен-Тропе на Кубок Афін.

Самого Ротенберга його дружина називає сімейною людиною. Наразі родина виховує трьох спільних дітей. Із майбутнім чоловіком жінка познайомилася 8 років тому, коли жила у США.

На своїй сторінці в Instagram Карина Ротенберг часто публікує свої фото зі спортивних змагань, світлини своїх дітей, подарунків та шопінгу. У геомітках вказані Париж, Монако та Барвиха - елітне передмістя Москви. 

 

Цветы от мужа...просто так #besthusbandever

Фото опубликовано Karina Rotenberg (@rotenberg_karina)Апр 9 2016 в 1:31 PDT

Нагадаємо, раніше члени ФБК провели розслідування, у якому з'ясували, що віце-прем'єр РФ Ігор Шувалов витрачає близько 40 мільйонів рублів (понад 632  тисячі долларів) на перельоти своїх собак на міжнародні конкурси. Активісти втсановили, що Шувалов часто користується VIP-літаком Bombardier Global Express вартістю близько 50 мільйонів доларів. 



Повʼязані теми:

Наступна публікація