Турецьке місто зазнало ракетного удару з території Сирії, загинули діти

Турецьке місто зазнало ракетного удару з території Сирії, загинули діти

Турецьке місто зазнало ракетного удару з території Сирії, загинули діти

По місту Килиш було завдано п'ять ударів.

Усі загиблі - сирійські біженці.

У турецькому місті Килиш внаслідок ракетного удару з території Сирії жертвами стали троє маленьких дітей та один доросли, йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

Усі загиблі - сирійські біженці. З півночі Сирії до прикордонного турецького міста прилетіли п'ять ракет. Їх випустили із території, підконтрольної бойовикам "Ісламської держави", припускають слідчі. Турецькі війська вже завдали удару у відповідь, пише місцева преса.

У місті Килиш, яке періодично потрапляє під обстріли сусідів,розташований найбільший в країні табір біженців. 120 тисяч сирійців і раніше потрапляли під ракети, випущені з батьківщини.

Троє дітей стали жертвами ракетного удару із Сирії по Туреччині

Троє дітей стали жертвами ракетного удару із Сирії по Туреччині

Нагадаємо, у Сирії сьогодні повстанці влаштували нові заворушення із урядовими військами, повстанські групи провокують ескалацію конфлікту Так, групи повстанців складаються із членів Вільної сирійської армії, а також учасників потужного ісламістського об'єднання "Ахрар Аль-Шам". Вони заявляють, що готові відповісти на атаки урядових військ, які відкривають вогонь по мирних жителях.

Рада Безпеки Організації Об'єднаних Націй 26 лютого, одноголосно прийняла резолюцію з вимогою, щоб всі учасники війни в Сирії дотримувалися перемир'я. Режим припинення вогню в Сирії почався опівночі 27 лютого. Правозахисники зазначили, що з настанням перемир'я кількість загиблих істотно зменшилася, але режим тиші все одно хиткий – сторони конфлікту звинувачують один одного в обстрілах.

Громадянська війна в Сирії почалася в 2011 році і за п'ять років забрала життя понад 270 тисяч осіб. Кілька мільйонів сирійців стали біженцями – найбільша кількість іммігрантів з охопленої війною країни прихистили Туреччина і Ліван. Під час війни більшу територію Сирії захопили бойовики "Ісламського держави" - вони, а також терористи з "Фронту ан-Нусра" не є учасниками перемир'я. Крім того, окремі території знаходяться під контролем військ Башара Асада, опозиції і курдів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація