У Білому домі натякнули про санкції через атаки російських хакерів

У Білому домі натякнули про санкції через атаки російських хакерів

Фото: Getty Images

У США розповіли про розгляд варіантів відповіді на хакерські атаки Росії.

Адміністрація США розглядає різні варіанти відповіді на дії РФ, яку Вашингтон звинуватив у хакерських атаках і намірі підірвати вибори президента.

Про це, як передає РИА Новости, заявив офіційний представник Білого дому Джош Ернест.

За його словами, президент Барак Обама "розглядає належні заходи щодо спроб росіян підірвати політичну систему, яке б рішення не було прийнято, ми навряд чи оголосимо про нього заздалегідь".

Ернест уточнив, що США не тільки "не оголосять про це заздалегідь, але, може, ніколи в цьому не зізнаються". Він додав, що президент "продовжує здійснювати оцінку того, що зробила Росія".

Представник Білого дому уточнив, що всі можливі варіанти відповідних дій США залишаються "на стол"і і не обмежені відповіддю в кіберпросторі, а також можуть торкнутися фінансових санкцій.

Нагадаємо, на початку вересня під час інтерв'ю Bloomberg президент РФ Володимир Путін "відхрестився" від здійснення хакерських нападів на бази даних Демократичної партії США, мовляв, йому нічого про це не відомо. Але, між іншим, він заявив, що людей повинен цікавити не сам факт злому, а зміст інформації розсекречених баз.

Сполучені Штати офіційно звинуватили Росію в хакерських атаках

Сполучені Штати офіційно звинуватили Росію в хакерських атаках

Повʼязані теми:

Наступна публікація