У Білорусі схопили росіянина, який за 20 років зґвалтував сотню жінок

У Білорусі схопили росіянина, який за 20 років зґвалтував сотню жінок

Фото: Getty Images

Ґвалтівник уже зізнався у скоєному.

У Білорусі затримали росіянина, на рахунку якого приблизно 100 зґвалтувань.

Про це повідомили у прес-службі УВС Мінського обласного виконкому.

"Йдеться про затриманого в листопаді минулого року за вчинення серії зґвалтувань на території Брестської і Мінської областей 45-річного громадянина Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

Фото: УВС Мінського обласного виконкому

Як з'ясувалося, мешканець Петербурга періодично приїжджав до Білорусі відвідати родичів у Брестській області, під час цих візитів протягом 1994-2014 років і відбувалися зґвалтування.

"Одна з особливостей злочинів - вони відбувалися поблизу зупиночних пунктів залізничного транспорту. На території Мінської області йдеться про Дзержинський, Мінський, Смолевицький і Столбцовський райони. У Брестській області ореол злодіянь також більшою мірою прив'язаний до шляхів залізничного сполучення", - наголосили правоохоронці.

Також у поліції розповіли, що маніяк вибирав для скоєння злочинів безлюдні місця, розташовані поруч із лісовими масивами, а у низці випадків росіянин після зґвалтувань, які подекуди супроводжувалися погрозами фізичної розправи, ще й забирав у своїх жертв прикраси, гроші та цінні речі.

"Жертвами ґвалтівника ставали жінки різного віку, зокрема, неповнолітні. Перші заяви від потерпілих почали надходити в 1999 році. Однак сам підозрюваний вказав, що нападав на жінок з 1994 року. Під час розслідування ця інформація підтвердилася", - зазначили в УВС.

Наразі триває слідство, правоохоронці встановлюють особи решти жертв ґвалтівника.

Нагадаємо, нещодавно у Росії перехожий зґвалтував голу дівчину, яку викинули з машини. Мешканці найближчого будинку бачили, що відбувається, але не втручалися.

Повʼязані теми:

Наступна публікація