У бразильське місто Шапеко привезли тіла жертв страшної авіакатастрофи

Тисячі людей прийшли попрощатися з футболістами улюбленого клубу.

Тіла бразилійських футболістів, а також журналістів та екіпажу літака, які загинули в авіакатастрофі в Колумбії, доправили в місто команди Шапеко. Церемонію прощання провели на рідній арені команди, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Попрощатися з загиблими під заливним дощем прийшли тисячі вболівальників та жителів міста. Ушанувати пам'ять команди також вирішили прощальним матчем за участі зірок футболу. Вийти на нього вже пообіцяв голкіпер "Шапекоенсе", який пропустив фатальний рейс та не полетів з одноклубниками до Колумбії, аби краще підготуватися до наступної гри. "Мої одноклубники хотіли б, щоб ми зіграли цей матч. Я не уявляю, як я буду стояти на переповненому стадіоні, а вболівальники скандуватимуть імена загиблих футболістів. Але ми повинні спробувати", - зізнався воротар "Шапекоенсе" Нівалдо Мартінс.

Як повідомлялося, 29 листопада поблизу Медельїна зазнав катастрофи літак, на борту якого перебувала футболісти бразильського клубу "Шапекоенсе". Унаслідок трагедії загинула 71 людина, ще 6 вдалося вижити. Причиною аварії літака, на борту якого знаходилася бразильська команда "Шапекоенсе", стала нестача палива. Згодом стало відомо, що літак злетів із Болівії на 20 хвилин пізніше, через що не зміг дозаправитися у місті Кобіха на кордоні Болівії та Бразилії та був змушений летіти до колумбійського міста. Затримка сталася через пошуки на борту літака відеогри одного з пасажирів.

В Бразилії провели церемонію прощання із загиблими футболістами та журналістами

В Бразилії провели церемонію прощання із загиблими футболістами та журналістами

Повʼязані теми:

Наступна публікація