У Британії підозрюють Airbus в корупції і шахрайстві

У Британії підозрюють Airbus в корупції і шахрайстві

Фото: Getty Images

Керівництво Airbus повідомило, що компанія має намір продовжувати співпрацю зі слідством.

Британська служба по боротьбі з великими фінансовими махінаціями оголосила про початок офіційного розслідування щодо компанії Airbus Group за підозрою в шахрайстві та корупції.

Про це пише ВВС.Russian.

Розслідування пов'язане з обставинами продажу комерційних лайнерів.

Керівництво Airbus повідомило, що компанія має намір продовжувати співпрацю зі слідством.

Зауважимо, що катастрофи Airbus - часте явище.

Наприклад, авіакатастрофа російського пасажирського літака Airbus 321 сталася 31 жовтня 20015 року на Синайському півострові в Єгипті. На борту літака перебували 224 людини - 217 пасажирів і 7 членів екіпажу, серед них - 25 дітей. Всі, хто був у літаку, загинули. Більшість загиблих - росіяни, але серед них є і чотири громадяни України, серед них 16-річний патріот Луганщини Кирило Усатов. Більша частина пасажирів літака були туристами, які поверталися в Росію після відпочинку в Єгипті.

Російська влада стверджує, що причиною катастрофи став теракт на борту літака. Влада Єгипту наполягали на несправності російського літака і відповідальності за крах компанії "Когалимавіа".

6 листопада 2015 року Путін підтримав наказ директора ФСБ РФ Олександра Бортникова припинити всі польоти російської авіації в Єгипет. Частково авіарейси були відновлені у грудні. Тим часом влада РФ агітували населення не відпочивати в Єгипті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація