У Брюсселі поліція знайшла дві бомби за допомогою таксиста, який перевозив можливих терористів

У Брюсселі поліція знайшла дві бомби за допомогою таксиста, який перевозив можливих терористів

Фото: Reuters

Таксист розповів, як довіз терористів до аеропорту Брюсселя.

У Брюсселі правоохоронцям вдалося знайти дві бомби в аеропорту і в одній з квартир у комуні Скарбек завдяки інформації таксиста, який привіз терористів в аеропорт.

Як пише Лента.ru, посилаючись на DH.be, водій розповів поліції, що довіз підозрілих клієнтів до аеропорту. Він запам'ятав, що у пасажирів були не тільки дві сумки, як видно на записі з камер спостереження, а більше. Ці свідчення допомогли поліцейським знайти третю бомбу в аеропорту Брюсселя.

Також таксист розповів, що пасажири хотіли взяти з собою ще кілька сумок, але він відмовив їм, пославшись на відсутність вільного місця в машині. Шофер вказав на будинок в комуні Скарбек, звідки він забрав клієнтів. Там поліція знайшла ще один вибуховий пристрій.

Вчора три вибухи у Бельгії забрали життя понад 30 людей

Вчора три вибухи у Бельгії забрали життя понад 30 людей

Нагадаємо, 22 березня, два вибухи прогриміли в аеропорту Брюсселя. Влада Бельгії офіційно визнали вибухи терактом. ЗМІ повідомляють, що в аеропорту вибуховий пристрій привів в дію терорист-смертник.

Після подвійного вибуху в аеропорту також пролунали вибухи біля метро: трагедії сталися на станціях "Маальбек" і "Шуман". 23 березня у Бельгії уточнили, що жертвами терактів в Брюсселі стала 31 людина, ще 250 постраждали.

Повʼязані теми:

Наступна публікація