У Брюсселі загроза вибуху літаків виявилася хибною

У Брюсселі загроза вибуху літаків виявилася хибною

Фото: Reuters

Повідомлення про бомби були сприйняті серйозно.

Інформація про вибухові пристрої на борту двох літаків, які виконували рейс в аеропорту Брюсселя Завентем, не підтвердилася.

Про це пише ВВС.Russian.

Обидва лайнера - один летів з Осло, інший з Марокко - благополучно здійснили посадку. Повідомлення про бомби були сприйняті серйозно, повідомляють бельгійські ЗМІ з посиланням на федерального прокурора. В аеропорту Завентем була оголошена тривога і посилені заходи безпеки.

За повідомленням бельгійського журналіста Барта Раеса, що знаходився на борту рейсу, що летів з Осло, пілот літака отримав повідомлення про бомбу на борту за 20 хвилин до запланованого часу приземлення. Раес сказав, що пасажирам довелося чекати близько 10 хвилин, перш ніж їм дозволили покинути літак після посадки.

Нагадаємо, 22 березня два вибухи прогриміли в аеропорту Брюсселя. Влада Бельгії офіційно визнали вибухи терактом. ЗМІ повідомляють, що в аеропорту вибуховий пристрій привів в дію терорист-смертник.

Після подвійного вибуху в аеропорту також пролунали вибухи біля метро: трагедії сталися на станціях "Маальбек" і "Шуман".

За попередньою інформацією влади, за теракти в метро загинули 20 чоловік, 55 були поранені. В аеропорту вбито 11 осіб, 92 людини поранені.

Вибухи недалеко від Європарламенту в Брюсселі стурбували місцеву владу

Вибухи недалеко від Європарламенту в Брюсселі стурбували місцеву владу

Повʼязані теми:

Наступна публікація