У Франкфурті-на-Майні невідомі влаштували стрілянину, є поранені

У Франкфурті-на-Майні невідомі влаштували стрілянину, є поранені

Ілюстрація

Нападникам вдалося сховатися, місце події оточене поліцією.

Як мінімум три людини отримали поранення в результаті стрілянини у Франкфурті-на-Майні.

Як повідомляє місцева поліція, двоє з них серйозно поранені. За даними поліції, озброєні люди відкрили стрілянину з автомобіля. Очевидці розповідають, що чули кілька десятків пострілів біля головної поліцейської дільниці міста.

"Про злочинців поки нічого не відомо, але ми вважаємо, що тут замішані місцеві кримінальні угруповання", - цитують німецькі ЗМІ представника слідства.

Нападникам вдалося сховатися, місце події оточене поліцією. У розшук оголошені чорний універсал і мотоцикл. Постріли пролунали в районі площі Фрідріха Штольце, де розташовані численні бари, ресторани і кафе.

Нагадаємо, що раніше в американському місті Кейті, штат Техас, звільнений співробітник транспортної компанії Knight Transportation відкрив вогонь в приміщенні підприємства.

В результаті один працівник загинув, ще один отримав поранення. Сам нападник наклав на себе руки. Повідомляється, що чоловіка звільнили вранці в середу. Повернувшись в будівлю компанії з рушницею і пістолетом, він відкрив стрілянину по колишнім колегам.

Повʼязані теми:

Наступна публікація