У Кабулі прогримів третій за добу вибух

У Кабулі прогримів третій за добу вибух

Ілюстрація / Фото: Reuters

Відповідальність за вибухи взяло на себе угрупування "Талібан".

У центрі столиці Афганістану прогримів третій за добу вибух. Після вибуху почалася перестрілка.

Про це пише ВВС.Russіan.

Поки немає даних про загиблих і поранених.

Раніше сьогодні в Кабулі вже сталися два вибухи, в результаті чого загинули 24 людини, близько ста отримали поранення. Перша бомба була приведена в дію дистанційно, другий пристрій підірвав смертник.

Смертник підірвав себе, дочекавшись, коли у будівлі міністерства після першого вибуху зібралося багато співробітників служб безпеки. Відповідальність за вибухи взяло на себе угрупування "Талібан".

Нагадаємо, що в квітні стався вибух в центральному районі Кабула - там знаходяться міністерство оборони країни і військові комплекси. Поліція повідомила про 28 загиблих і приблизно 320 поранених. Багато з постраждалих перебувають у критичному стані.

Відповідальність за атаку взяв на себе рух Талібан. Раніше рух оголосило про початок "весняного наступу" проти американських військових. Згідно із заявою руху, бойовики готують ряд масштабних атак.

Додамо, у січні рух "Талібан" узяв на себе відповідальність за вибух біля посольства Росії в столиці Афганістану. Тоді жертвами атаки стали семеро людей, 25 отримали поранення.

Під час теракту в університеті Кабула загинуло щонайменше 13 людей

Під час теракту в університеті Кабула загинуло щонайменше 13 людей

Повʼязані теми:

Наступна публікація