У Карелії виявили тіло 14-ї потонулої дитини

У Карелії виявили тіло 14-ї потонулої дитини

Фото: karelinform.ru

Протягом тижня дитину вважали зниклою без вісти.

У Карелії знайшли тіло 14-ї дитини, яка потонула у трагічній експедиції на Сямозері. Про це у неділю, 26 червня, передає ТАСС з посиланням на джерела у надзвичайних службах.

Протягом тижня пошуків 13-річного хлопчика вважали зниклим без вісти. Буде проведено процедуру упізнання. Раніше рятувальники знайшли рятувальний жилет. З усієї групи невідомою залишалась доля лише одного школяра.

"Сьогодні в ході пошукової операції в акваторії озера Сямозеро в 100 метрах від берегової лінії в районі селища Лахта виявлено та доставлено на берег тіло дитини, імовірно зі складу туристської групи табору "Парк-готель", - сказало джерело агентства.

У Карелії продовжують пошуки зниклого хлопчика

У Карелії продовжують пошуки зниклого хлопчика

Трагедія в дитячому таборі відбулася на минулих вихідних. Майже півсотні дітей у супроводі чотирьох дорослих вирушили на екскурсію озером в човнах. Але група потрапила в шторм. Два човни перекинулись, загинуло 14 дітей.

Один з російських школярів, який загинув на карельському озері Сямозеро, під час трагедії додзвонився рятувальникам, однак вони поклали трубку. Разом з тим стало відомо, що российска влада виплатять матеріальну допомогу батькам і родинам загиблих дітей у таборі в Карелії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація