У Казахстані затримали всіх учасників кривавого теракту в Актобе

У Казахстані затримали всіх учасників кривавого теракту в Актобе

Фото: УНІАН

Один із них отримав поранення в ногу під час спроби до втечі.

У Казахстані затримали всіх учасників теракту в Актобе.

Про це "Інтерфакс" повідомляє з посиланням на Комітет національної безпеки республіки.

"Актюбінським обласним оперативним штабом по боротьбі з тероризмом нейтралізовані і затримані всі учасники насильницьких акцій 5 червня в Актобе. Вилучено всю зброю, яка була в них", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає "РИА Новости", операція із затримання трьох розшукуваних злочинців проходила в районі перетину вулиць Жаманкулова - Пушкіна. Один із них отримав поранення в ногу під час спроби до втечі. У затриманих вилучено дві одиниці зброї, викраденої 5 червня в магазині "Паллада".

Нагадаємо, що 10 червня спецслужби Казахстану заявили про ліквідацію п'ятьох нападників на військову частину в Актобе. Тоді в розшуку залишався ще один злочинець.

Як відомо, 5 червня в Актобе стався напад на збройний магазин і військову частину. У перестрілках в казахстанському Актобе загинуло 18 осіб. За офіційними даними, 12 з них — учасники нападів, також в числі убитих — троє військовослужбовців.

7 червня стало відомо, що силовики ліквідували 13 бунтарів. Напад в Актобе назвали терактом.

Вранці у середу, 8 червня, в Казахстані, терористи, які раніше скоїли напад на збройний магазин і військову частину в Актобе, обстріляли охорону піонерського табору

Повʼязані теми:

Наступна публікація