У Криму публічно висміяли гімн Росії

У Криму публічно висміяли гімн Росії

Фото: Reuters

Інцидент вже перевіряє ФСБ

У Криму публічно висміяли гімн Російської Федерації. Це сталося під час з'їзду громадсько-експертної ради при "губернаторі" Севастополя. Про це повідомляє "Говорит Москва".

Зазначається, що під час відкриття з'їзду громадсько-експертної наради на екрані з'явилась сатирична версія російського гімну. Оператор, який відповідав за виведення тексту на великий екран заявив, що нічого не знає, а на жорсткому диску комп'ютера, з якого проектувався гімн, картинки не знайшли.

При цьому, "заступник голови департаменту внутрішньої політики уряду" Севастополя Володимир Тюнін заявив, що це могла бути провокація, або ж просто халатність оператора, який завантажив з Інтернету картинку, не перевіривши її. Перевірку за даним фактом проводить ФСБ.

"Зазвучав гімн Росії, на екрані з'явилися слова. Я знаю напам'ять гімн, тому я ніколи не читаю, що там написано. Але дівчата наші, які були там, на цьому з'їзді, прочитали, побачили, що там йде знущальна, образлива переробка тексту. Це або головотяпство: оператор взяв на швидку руку скачав з інтернету якийсь текст, не перевірив, що це. Написано "Гімн Росії" – і поставив. Або це була підготовлена провокація. На відкритті мав бути присутнім губернатор, його заступники. Уявіть картину: стоїть губернатор, виконується гімн, а ззаду на екрані ось така річ", - сказав Тюнін.

В Мережі опублікував сатиричну версію гімну РФ, яка ніби то і була спроектована на великий екран в Севастополі, блогер Алі Татар-заде.

 

ЧП у Севастополі. Далі смачна цитата з севастопольського окупаційного ресурсу. Сегодня в центре культуры и искусств на ...

Опубліковано Алі Татар-заде 8 квітня 2016 р.

Нагадаємо, Росія перенесла фінансування робіт у межах реалізації Федеральної цільової програми з розвитку окупованих Криму і Севастополя.

Минулого року в Криму освоїли 4,5 млрд руб. Це близько 20% виділених коштів за Федеральною цільовою програмою.

Раніше, президент РФ Володимир Путін пообіцяв посилити контроль за витратами, які виділяються на розвиток окупованого Криму. Він зазначив, що необхідно "уважніше подивитися на те, як планується витрачати досить солідні ресурси, передбачені для розвитку Криму, а там сотні мільярдів рублів".

Повʼязані теми:

Наступна публікація