У Мексиці під час протестів застрелили мера міста та чиновників

У Мексиці під час протестів застрелили мера міста та чиновників

Фото: Reuters

Дюжина осіб опинилася у лікарні.

У мексиканському місті Сан-Хуан Чамула п'ять осіб, включно із мером міста, були убиті під час збройної сутички у суботу, 23 липня.

Група демонстрантів прибула до містечка у південному мексиканському штаті Чьяпас для того, аби поскаржитися на муніципальні органи влади, передає агентство Reuters із посиланням на місцевих чиновників.

Однак, у ході акції, деякі з озброєних протестувальників влаштували стрілянину, унаслідок чого загинув мер міста Домінго Лопес, водій, двоє чиновників та місцевий мешканець.

Щонайменше 12 осіб потрапили до лікарні.

Нагадаємо, що раніше у мексиканському місті Сьюдад-Вікторія невідомі скоїли серію вбивств, в результаті яких загинули 15 осіб. Інцидент стався близько 7 годин ранку за місцевим часом. Озброєні люди проникли в будинок, де вбили всю родину: двох чоловіків, чотирьох жінок і п'ятьох неповнолітніх дівчаток. Всі жертви в той момент спали і були застрелені прямо в своїх ліжках. Другий напад було скоєно через 45 хвилин. В ході нього був убитий один чоловік і дві жінки, ще чотири людини отримали поранення. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація