У Мексиці сталася жахлива аварія. Водій автобуса влаштував перегони

У Мексиці сталася жахлива аварія. Водій автобуса влаштував перегони

Фото: Reuters

Серед постраждалих є п'ятирічна дитина

Поблизу мексиканського курорту Акапулько сталася аварія за участі пасажирського автобуса. Про це пише "РБК-Україна" з посиланням на Reuters.

Зазначається, що автобус із пасажирами перекинувся на одній з вулиць, в результаті чого травм зазнали 50 людей, з яких 18 знаходяться у важкому стані. Серед постраждалих є п'ятирічна дитина

Правоохоронці вважають причиною аварії грубе порушення водієм  правил дорожнього руху. Зокрема, водій вирішив влаштувати перегони із іншим автобусом, але не впорався із кермуванням.

На місце аварії одразу прибули рятувальники, пожежні та працівники Червоного Хреста.

"На місце події прибули кілька бригад рятувальників, співробітники Червоного Хреста і пожежники. Всім постраждалим була надана необхідна медична допомога. Пасажири, що отримали серйозні травми, у тому числі п'ятирічна дитина, були госпіталізовані", - повідомляє агентство.

Нагадаємо, в Коста-Ріці біля столиці країни Сан-Хосе зіткнулися два потяги, у результаті чого постраждали 245 осіб, п'ятеро з яких перебувають у вкрай важкому стані. Такі дані озвучили представники Червоного Хреста, які перебувають на місці аварії, повідомляє мексиканський портал El Universal.

За словами президента Костаріканського інституту залізниць Гільєрмо Сантани, обставини зіткнення свідчать, що причиною аварії став людський фактор.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація