У мережі з'явилися перші фото уламків літака EgyptAir

На фото видно частини крісел, фрагменти обшивки літака, речі пасажирів

Збройні сили Єгипту розмістили в суботу на сторінці свого офіційного представника в мережі Facebook перші фотографії витягнутих з моря уламків літака, а також рятувальних жилетів і фрагментів спотворених пасажирських крісел

У Середземному морі тривають пошуки уламків і чорних ящиків літака А320 компанії EgyptAir. В операції беруть участь кораблі ВМС і авіація чотирьох країн: Єгипту, Франції, Греції та США. Пошукова операція в Середземному морі йде цілодобово. Район акваторії, де були знайдені перші уламки і речі пасажирів - це приблизно в 300 кілометрах від Олександрії, - прочісують кораблі ВМС Єгипту, Греції та Франції.

З повітря допомагає авіація. Радіус зони пошуку складає 64 кілометри. При необхідності її можуть збільшити. Так, Європейське космічне агентство опублікувало знімки з супутника, на яких видно масляну пляму і сліди уламків, які можуть належати лайнеру. Знаходяться вони в 40 кілометрах від передбачуваного місця катастрофи.

Єгипетські військові, які ведуть пошук і збір уламків потерпілого катастрофу літака єгипетської EgyptАir, попередньо визначили район залягання бортових самописців А320 - зона знаходиться на відстані 3-4 морських миль (близько 5,6 - 7,4 кілометра) від місця падіння лайнера.

Лайнер A320 компанії EgyptAir зник з радарів рано вранці в четвер над Середземним морем в повітряному просторі Єгипту. Рейсом з Парижа в Каїр летіли 66 осіб - громадяни більш ніж 10 держав. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація