У Мережі з'явилося відео авіаудару по району катастрофи російського Мі-8 в Сирії

У Мережі з'явилося відео авіаудару по району катастрофи російського Мі-8 в Сирії

Фото: Reuters

На записі видно стовпи диму, від'їжджаючий автомобіль і втікачів-чоловіків.

Відеозапис авіаудару по району аварії вертольота Мі-8 Повітряно-космічних сил Росії в Сирії з'явилася в Мережі.

На ньому видно стовпи диму, від'їжджаючий автомобіль і втікачів-чоловіків, які потім сідають в іншу машину і залишають місце події.

Нагадаємо, що 14 березня президент Росії Володимир Путін наказав з 15 березня почати виведення російських військ з Сирії. За його словами, участь РФ в організації мирного процесу в Сирії має бути інтенсифікована.

20 лютого в Женеві була досягнута домовленість про припинення вогню в Сирії. 26 лютого Рада безпеки ООН одноголосно прийняла резолюцію з вимогою, щоб усі учасники війни в Сирії дотримувалися перемир'я. Режим припинення вогню в Сирії почався опівночі 27 лютого. Однак, після оголошення перемир'я в Сирії військова авіація завдала ударів по шести містах на заході провінції Алеппо.

Громадянська війна в Сирії почалася в 2011 році і за п'ять років забрала життя понад 270 тисяч осіб. Кілька мільйонів сирійців стали біженцями – найбільша кількість іммігрантів з охопленої війною країни прихистили Туреччина і Ліван.

Під час війни більшу територію Сирії захопили бойовики "Ісламського держави" - вони, а також терористи з "Фронту ан-Нусра" не є учасниками перемир'я. Крім того, окремі території знаходяться під контролем військ Башара Асада, опозиції і курдів.

У Сирії повстанці збили російський гелікоптер

У Сирії повстанці збили російський гелікоптер

Повʼязані теми:

Наступна публікація