У Мінську в торговому центрі 17-річний хлопець бензопилою убив жінку

У Мінську в торговому центрі 17-річний хлопець бензопилою убив жінку

Фото: Twitter / Eliz__Davis

Ще одну жінку поранив ударом сокири.

Сьогодні, 8 жовтня, ввечері в торговому центрі "Європа" у столиці Білорусі Мінську сталася трагедія. До закладу через боковий вхід зайшов пристойно одягнений 17-річний хлопець із довгим волоссям та чохлом для гітари. Через хвилину з чохла він дістав бензопилу й наніс смертельні удари працівниці закладу. Потім дістав сокиру й поранив ще одну жінку, проте їй удалося втекти від нападника.

Після того навіжений підліток із сокирою почав кидатися на інших відвідувачів, але обійшлося без поранень. Про це розповів начальник ГУВС Мінського міськвиконкому Олександр Барсуков, передає TUT.BY.

Майже одразу хтось викликав поліцію. Нападника затримали вже через чотири хвилини після дзвінка правоохоронцям.

Очевидці розповідають, що вбитій бензопилою було близько 30 років, вона – працівниця торгового центру. Пораненій сокирою – 46 років, вона – відвідувачка закладу. Нападник завдав їй два удари сокирою – в груди та по плечу. Її одразу ж доставили в лікарню. Медики оцінюють стан жінки як середнього ступеню тяжкості.

17-річний нападник – мешканець Мінська. Його вже допитали правоохоронці. Проте про мотиви злочину досі не відомо. Також правоохоронці поки що не коментують, у якому стані (можливо, під дією алкоголю чи наркотиків) був убивця.

Проти хлопця порушили кримінальну справу за вбивство. Стаття кримінального кодексу за цей злочин передбачає позбавлення волі до 25 років, довічне ув'язнення або ж навіть смертну кару.

"У розпорядженні слідства є відеозаписи з камер спостереження, тому точно можна говорити, що нападник був один. Усі чутки про те, що нападників було кілька, пов'язані з тим, що людину бачили спочатку з бензопилою, потім з сокирою", – розповів перший заступник голови Слідчого комітету Олексій Волков.

Тим часом у США грабіжники авто взяли в заручники людей у "МакДональдзі".

Повʼязані теми:

Наступна публікація