У Москві під покровом ночі влаштували масове знесення торгівельних павільйонів

Спецтехніка вщент зруйнувала кількаповерхові будівлі.

У Москві у ніч на 9 лютого влада столиці дала команду на знесення торгівельних павільйонів біля входів до станцій метро.

Про це на своїх сторінках у Facebook повідомили співробітниця "Відкритої Росії" Марія Баронова і журналіст Ольга Романова, розмістивши у мережі відповідні світлини.

За словами Баронової, правоохоронці, які займаються демонтуванням, проявляли особливу агресію.

"Зносять тракторами. Без рішення суду. Без постанови про знесення. В цілому навіть не зносять, а просто розкидають кругом сміття і рами, щоб назад вже нічого не можна було занести.

З того, що найбільш запам'яталося, - люта, просто люта ненависть до будь-якого виду бізнесу у поліцейських, які коментували те, що відбувається. Кожен "погонник", який руйнує приватну власність, абсолютно вірить в свою правоту. Робить це з честю. З гідністю", - написала на свої сторінці Баронова.

 

И - Инвестиционный климатС - Свинья везде грязь найдетСлучайно проснулась в 12 ночи. Настроение - так себе. Позвонила...

Опубліковано Марією Бароновою 8 лютого 2016 р.

Повідомляють, що руйнування спіткало павільйони на станціях  Арбат, Кропоткинська, Академічна, Жовтнева, Чисті ставки, Семенівська, Сухаревська.

Нагадаємо, що у столиці України мер Віталій Кличко оголосив "війну" несанкціонованим МАФам, після чого у місті в деяких місцях демонтували нелегальні кіоски. Як відомо, київські активісти активно протестують проти зведення у Києві МАФів: вони висловлюють обурення через заставлені кіосками вулиці, де люди мають продиратись крізь алюмінієві коробки та купи сміття. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація