У Москві загорівся Центральний будинок кіно

У Москві загорівся Центральний будинок кіно

У Москві загорівся Центральний будинок кіно

Фото: Андрій Гаврилов / Instagram

Московський будинок кіно побудований спеціально для кінофорумів і показів в 1968 році.

В Центральному будинку кіно на Василівської вулиці в Москві сталася пожежа, повідомляють екстрені служби. За попередніми даними, площа пожежі складає 200 квадратних метрів. Вогонь локалізовано. Відомостей про потерпілих немає. Пожежі присвоєно другий підвищений ранг складності. На місці працюють пожежники.

Московський будинок кіно побудований спеціально для кінофорумів і показів в 1968 році. Зараз там проводяться конференції і з'їзди правління Союзу кінематографістів Росії, світські заходи та кінопокази.

Пожежу загасили о 22:42.

Напередодні вогонь повернувся "допалити" нафтову столицю Канади. Як повідомлялося, 4 травня лісова пожежа в канадській провінції Альберта змусив місцеву владу оголосити про евакуації міста Форт Мак-Мюррей.

Мер міста закликав своїх підопічних тікати подалі. Всі бояться того, що вітер змінить свій напрямок, і вогонь повернеться вдруге. "Немає нічого страшнішого, ніж залишати власний будинок. Крім одного – застрягти у власному домі, як у пастці", - застерігає голова провінції Альберта Рейчел Нотлі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація