У Новій Зеландії поцупили одразу 500 корів

У Новій Зеландії поцупили одразу 500 корів

Фото: Reuters

Це найбільше викрадення великої рогатої худоби в історії країни.

На Південному острові Нової Зеландії з однієї з молочних ферм викрали 500 корів, повідомляє "The Guardian".

Нестачу виявили під час планового перерахунку корів. Під час  попереднього підрахунку на початку липня на фермі налічувалося 1300 корів. Поліція припускає, що крадіжку здійснювали поетапно протягом цих двох місяців.

Власник ферми не дає жодних коментарів. Його друзі стверджують, що він занадто вражений тим, що сталося. Інші фермери відзначають, що у кожної корови на вусі є електронна бірка з номером, яку можна зняти після крадіжки, однак продати корову без неї буде непросто.

За даними новозеландської влади, це найбільше викрадення великої рогатої худоби в історії країни. Збиток оцінюється в мільйон новозеландських доларів (близько 730 тис. доларів).

Місцеві жителі кажуть, що ніколи раніше не стикалися з таким масовим викраденням худоби. Експерти з сільського господарства вражені тим, що сталося, адже керувати таким стадом вкрай важко.

Раніше повідомляли, що невідомі відвідувачі отруїли двох диких кішок у Миколаївському зоопарку. З ознаками отруєння помер у конвульсіях самець сніжного барса Гаспар, а раніше у вольєрі виявили мертву самку пуми.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація