У Парижі озброєний грабіжник захопив заручників у турагенції

У Парижі озброєний грабіжник захопив заручників у турагенції

У Парижі озброєний грабіжник захопив заручників у турагенції

Фото: Twitter.com/lontchi

Туристичне агентство пограбували.

Озброєний грабіжник взяв в заручники сім осіб в туристичному агентстві в Парижі, повідомляє агентство Франс Прес з посиланням на поліцію.

Поліція прибула на місце події, водіям рекомендується не під'їжджати до будинку.

Агентство Reuters з посиланням на свої джерела повідомляє, що інцидент не пов'язаний з тероризмом. За даними агентства, це туристичне агентство раніше уже грабували.

Нагадаємо, що 14 листопада 2015 року у Парижі відбулася серія терактів. Кілька вибухів прогриміли поруч зі стадіоном "Стад де Франс" під час матчу між збірними Франції та Німеччини. На грі був присутній президент Франції Франсуа Олланд.

Ще кілька терактів сталися в одному з ресторанів 10-го округу Парижа і концертному залі "Батаклан" - 11-й округ. У ресторані невідомі відкрили стрілянину, а в концертному залі, де проходив концерт рок-групи Eagles of Death Metal, відвідувачі стали заручниками. Під час штурму були вбиті близько 100 осіб. Всього ж, за офіційними даними, загинуло 140 осіб: 100 - під час штурму концертного залу і 40 - в інших локаціях Парижа. Президент Франції Франсуа Олланд підтвердив, що всі терористи, що захопили заручників в "Батаклане", були вбиті.

Відповідальність за теракти взяло на себе терористичне угрупування "Ісламська держава" . "Це вендета за Сирію. Це 11 вересня Франції", - заявили бойовики.

Повʼязані теми:

Наступна публікація