У перестрілці в Нальчику російські силовики знищили шістьох бойовиків

У перестрілці в Нальчику російські силовики знищили шістьох бойовиків

Шість бойовиків в Нальчику були нейтралізовані / Фото: Twitter / @zvezdanews

Вони відмовилися скласти зброю і відкрили вогонь.

На півдні Росії в Нальчику спецслужби під час контртерористичної операції вбили шістьох людей.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на інформцентр Національного антитерористичного комітету.

"В результаті зіткнення шість бандитів були нейтралізовані", - сказав представник НАК.

Вони перебували в одній з квартир дев'ятиповерхівки. Після отримання інформації про місцеперебування в одному з районів Нальчика був введений режим контртерористичної операції, були евакуйовані близько 300 жителів.

"Протягом декількох годин з озброєною групою велися переговори. Однак бойовики відмовилися скласти зброю і відкрили вогонь по співробітниках сил правопорядку", - додали в інформцентрі.

У ФСБ стверджують, що "нейтралізовані бандити" на початку року увійшли до складу так званого центрального сектору бандпідпілля, що діє на території Кабардино-Балкарії, і вчинили низку злочинів терористичної спрямованості, в тому числі вбивство полковника поліції минулої п'ятниці. За словами представника НАК, вони також причетні до діяльності міжнародної терористичної організації.

У квартирі, де вони перебували, були знайдені автомати і велика кількість боєприпасів, особистості злочинців встановлюються. Постраждалих серед цивільного населення і втрат серед оперативників немає.

Нагадаємо, в грудні 2014 року в Нальчику також відбулася перестрілка силовиків з бойовиками, в місті було введено режим контртерористичної операції. Тоді озброєні люди напали на поліцейський загін, внаслідок чого було багато вбитих і поранених.

Наступна публікація