У Петербурзі турецькій делегації подали обід на тарілках з Путіним і Ердоганом

Класти їжу на "Путіна з Ердоганом" учасники переговорів не ризикнули.

Представники турецької та російської делегацій помітили незвичне сервірування на діловому обіді, що проходив у рамках переговорів між двома країнами в Санкт-Петербурзі у вівторок, 9 серпня.

Делегації прибули на обід разом з президентами Володимиром Путіним та Реджепом Ердоганом, повідомляє Комсомольська правда.

На діловому обіді перед кожним членом делегації стояла таця з кришталевими блюдцями, філіжанками й чайниками, а також з незвичайною тарілкою. На ній зображені президенти Росії й Туреччини, що тиснуть один одному руки.

Журналісти кремлівського пулу, зокрема Дмитро Смирнов, звернули увагу на те, що ніхто з обох делегацій не ризикнув покуштувати з такої тарілки. Хоча деякі забрали її собі як сувенір.

Нагадаємо, у вівторок, 9 серпня, відбулася перша зустріч Путіна й Ердогана з моменту катастрофи російського Су-24. Візит президента Туреччини в Санкт-Петербург Путін вважає бажанням Ердогана поновити діалог і відносини між двома сторонами. Раніше президент Туреччини назвав Путіна своїм другом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація