У поселенні індіанців оголосили надзвичайний стан через епідемію самогубства

У поселенні індіанців оголосили надзвичайний стан через епідемію самогубства

Фото: history.howstuffworks.com

За 24 години одинадцятеро людей спробували вкоротити собі віку.

У поселенні канадських індіанців запровадили надзвичайний стан через епідемію самогубства. Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

За 24 години одинадцятеро людей із 2000 осіб спробували вкоротити собі віку. На місце події направили групи швидкого реагування у складі лікарів та психологів.

Зазначимо, за останні місяці таких випадків було близько сотні. На щастя, більшість самогубців вдалося врятувати, але один із них таки помер. В асамблеї корінних народів Канади кажуть, що такі випадки - типові для маленьких індіанських поселень, у яких молодь відчуває безвихідь.

Крім того, у березні було 28 спроб самогубства, а 101 людина намагалася вкоротити собі віку у віці від 11 до 71 року з вересня.

Причину таких вчинків вбачають у рівні безробіття, який, за даними The Toronto Star, становить 70%. Молодь не відвідує навчальні заклади, оскільки не бачить в цьому сенсу.

У канадських індіанців немає закладів, що опікуються психічним здоров'ям, і лише чотири медичні працівники, які часто не належать до корінного народу, тому швидко їдуть після свого прибуття.

Нагадаємо, У 25% випадків Канада відмовляє українцям у видачі туристичних віз. Про це повідомив посол держави в Україні Роман Ващук. Він каже, що в українців є звичка прикрашати реалії, зокрема при подачі документів на візи.

Через епідемію самогубства надзвичайний стан запровадили у поселенні канадських індіанців

Через епідемію самогубства надзвичайний стан запровадили у поселенні канадських індіанців

Повʼязані теми:

Наступна публікація