У РФ 21 особа загинула в результаті авіакатастрофи гелікоптера Мі-8 - ЗМІ

У РФ 21 особа загинула в результаті авіакатастрофи гелікоптера Мі-8 - ЗМІ

Фото: УНІАН

Раніше повідомлялося, що, за попередніми даними, вижили від трьох до п'яти пасажирів і членів екіпажу Мі-8.

21 особа загинула в результаті авіакатастрофи гелікоптера Мі-8 на Ямалі.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на джерело в екстрених службах регіону.

У той же час російський "Інтерфакс", посилаючись на Уральський регіональний центр МНС РФ, повідомив, що після жорсткої посадки вертольота вижила тільки одна особа з 25, які перебували на борту. При цьому у відомстві не виключили, що можуть бути і інші врятувалися.

Пізніше ТАСС передав, що рятувальники виявили ще двох постраждалих, які також отримали серйозні травми. Наразі на місці події продовжують працювати медики і рятувальники.

Раніше джерело РИА Новости повідомляв, що, за попередніми даними, вижили від трьох до п'яти пасажирів і членів екіпажу Мі-8. Сам вертоліт при посадці був сильно зруйнований. У наземної операції беруть участь 144 людини та 19 одиниць техніки.

Мі-8 авіакомпанії "Скол", на борту якого знаходилися 22 пасажири і три члени екіпажу, 21 жовтня здійснив жорстку посадку в Пуровском районі Ямало-Ненецького автономного округу біля селища Уренгой. Вертоліт перевозив вахтовиків підрядної організації "Роснефти" за маршрутом Сузумське родовище — Новий Уренгой.

Причиною НС могли стати погані погодні умови. За фактом авіаподії розпочата дослідча перевірка.

Раніше у російському Підмосков'ї розбився вертоліт Мі-8 Міністерства надзвичайних ситуацій РФ. Загинули троє членів екіпажу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація