У РФ вигадали спосіб заманювання росіян до Криму

У РФ вигадали спосіб заманювання росіян до Криму

Фото: УНІАН

До анексованого Криму авіаперельоти наразі здійснюють лише літаки російських авікомпаній

У Росії включили кримський напрямок до субсидійованих маршрутів для авіаперельотів. Про це повідомляє "Крим. Реалії" з посиланням на постанову уряду.

Відтак, у РФ кількість маршрутів, які субсидіює держава, збільшено до 58.

"Задля забезпечення доступності послуг з повітряного перевезення пасажирів до Криму з інших суб'єктів Федерації і розвитку внутрішнього туристичного ринку підписаним постановою перелік маршрутів, субсидійованих відповідно до Правилам, додатково включено 15 міст. Таким чином, кількість субсидованих маршрутів доведено до 58", - йдеться у документі.

Відтак, пільги на польоти до Криму із РФ отримають люди, яким ще не виповнилось 23 років, а також люди з обмеженими можливостями 2 та 3 груп інвалідності з дитинства, пенсіонери, інваліди 1 групи та люди, які їх супроводжують.

Видання зазначає, що раніше авіарейси до анексованого Криму не були включені до напрямків, які субсидіює держава. Наразі в анексований Крим польоти здійснюють лише літаки російських авіакомпаній.

Нагадаємо, Росія не має наміру вступати ні в які угоди щодо майбутнього окупованого Криму. У Кремлі заявили, що "пропозиція (від США) "обміняти" зняття санкцій на Крим це свого роду класика, що демонструє погляд американського правлячого класу на весь світ".

Повʼязані теми:

Наступна публікація