У Росії чоловік замерз на смерть у сніговому заторі

У Росії чоловік замерз на смерть у сніговому заторі

У сніговому полоні опинилися десятки машин. / Фото: Настоящее время

Десятки машин 15 годин чекали допомоги МНСників.

У Росії у сніговому заторі на Оренбурзькій трасі загинув 31-річний Едаурд Зіннуров. Його тіло родичі знайшли лише через дві доби.

Чоловік загинув 2 січня, коли на ділянці траси через сильний вітер та хуртовини застрягли кілька десятків машин, повідомляє Настоящее время.

За словами очевидців, вони 15 годин чекали на допомогу МНС, але до них ніхто не приїхав. Хоча ТАСС повідомило, що на місці затору були розгорнуті пункти обігріву, а до ліквідації наслідків надзвичайної події залучено 157 людей та 55 одиниць техніки від МНС Росії.

Павло Гусєв, один із тих, хто застряг на Оренбурзькій трасі, розповів, що перша допомога з двох поліцейських, двох співробітників ДПС і одного представника МНС прибула до потерпілих лише через 15 годин після звернення за допомогою.

"Жодної спеціальної техніки з ними не було – лише вахтовка і трактор. Трактор став розчищати дорогу. Всіх, кого знаходили в машинах, саджали до вахтівки", – повідомив очевидець.

За даними Інтерфаксу, з місця затору на трасі було евакуйовано 84 людини. 12 осіб були госпіталізовані з обмороженнями та переохолодженнями. Про загиблих або зниклих безвісти не повідомляється.

Нагадаємо, в Білогородській області співробітник поліції мав доставити додому інваліда, але натомість висадив босого чоловіка посеред дороги. Той замерз на смерть. На поліцейського завели кримінальну справу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація