У Росії чоловік зарізав людину на очах у десятка свідків, які знімали вбивство на відео

У Росії чоловік зарізав людину на очах у десятка свідків, які знімали вбивство на відео

За попередніми даними, причиною конфлікту стала жінка.

У російському Киржачі на очах у десятків людей сталася кривава різанина, проте жоден із очевидців не втрутився і не допоміг жертві нападника.

Як повідомили в управлінні МВС Росії у Володимирській області, інцидент стався через аварію.

"Вдень 21 серпня на автодорозі в районі вулиці Шовковиків в місті Киржач сталася ДТП за участю двох автомобілів. Конфлікт, що виник між водіями одразу після зіткнення, швидко перейшов у бійку, в результаті якої один із учасників аварії завдав три ножових поранення 43-річному місцевому жителю", - йдеться у повідомленні.

Своєю чергою, посилаючись на автора відео, який зафільмував інцидент, телеканал "360" зазначає, що причиною трагедії став любовний конфлікт, а ДТП була спланована.

Як видно на відео, закривавлений чоловік намагається втекти від нападника, який із ножем біжить за ним, і просить про допомогу в очевидців. Натомість люди побоялися протистояти озброєному учаснику конфлікту, який добив пораненого чоловіка, що лежав на асфальті.

Також зазначається, що поранений чоловік помер в авто швидкої допомоги, яку викликали очевидці.

Наразі правоохоронці затримали 42-річного вбивцю, за даними ЗМІ, чоловік розкаявся у скоєному, запевнивши, що діяв на емоціях.

Обережно, на відео присутня сцена насилля!

Нагадаємо, раніше на Житомирщині чоловік на очах у всього села закатував до смерті дружину. Жінку він карав за те, що вона пила.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація