У Росії п'яний школяр жорстоко вбив таксиста і потрапив у ДТП на викраденій машині

У Росії п'яний школяр жорстоко вбив таксиста і потрапив у ДТП на викраденій машині

Фото: news.progorodnn.ru

Підліток діяв разом зі своїм 19-річним другом.

У російському Нижньому Новгороді 16-річний школяр і його 19-річний безробітний приятель підозрюються у жорстокому вбивстві і пограбуванні таксиста.

Це сталося вночі 15 червня. Підозрювані, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, викликали по телефону таксі, після чого поїхали в інший район міста, передає Delfi.

В гаражному кооперативі вони побили 25-річного таксиста Альберта Аракеляна. Спочатку його били в салоні машини, а потім ще живого витягли з іномарки і кілька разів вдарили каменем по голові.

Після цього зловмисники заволоділи машиною і тисячею рублів вбитого, але потрапили на викраденій іномарці в ДТП, врізавшись в кілька припаркованих авто. Їх затримали місцеві жителі і передали поліції.

За інформацією ЗМІ, до цього підліток і його друг пограбували і намагалися вбити ще одного таксиста. Його били і душили, поки, як їм здалося, водій таксі не помер. Однак 51-річний чоловік вижив.

У загиблого таксиста залишилися дружина і маленька дитина. Старшому з убивць загрожує аж до довічного ув'язнення, а наймолодшому – 10 років колонії. Найближчим часом їм буде пред'явлено звинувачення і обрано запобіжний захід.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація