У Росії супермаркети почали продавати їжу в кредит

У Росії супермаркети почали продавати їжу в кредит

У російському Владивостоці мережу супермаркетів запропонувала своїм клієнтам купувати продукти в кредит / Фото: sputnik.kg

Покупець може придбати у магазині в кредит карту на умовах короткострокової позики.

У російському Владивостоці мережу супермаркетів запропонувала своїм клієнтам купувати продукти в кредит.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Покупець може придбати у магазині в кредит карту на умовах короткострокової позики. Сума кредиту обмежена сумою в 10 тис. руб. залежно від вартості карти процентна ставка становить 3,4 або 5%.

Як зазначає агентство, клієнти магазинів "ВЛ-Март" використовують цю послугу в основному для покупки міцного алкоголю і дорогих закусок. Начальник відділу маркетингу мережі Євгена Єреміч повідомила, що послугу по кредиту оформили близько 80 тис. людей, а пік продажів припав на новорічні свята.

Схожу систему покупки товарів в кредит використовує і торговельна мережа "Ашан", що пропонує своїм клієнтам оформляти споживчий кредит з моментальним розглядом.

Раніше Міністерство економічного розвитку РФ оприлюднило дані, згідно з якими за 2015 рік ВВП Росії впав на 3,7%, інфляція досягла 12,9%, промислове виробництво впало на 3,4%, відтік інвестицій в основний капітал становить 8,4%, реальні грошові доходи росіян впали на 4%, а реальні зарплати зменшилися на 9,5%.

Раніше Міністерство економічного розвитку РФ оприлюднило дані, згідно з якими за 2015 рік ВВП Росії впав на 3,7%, інфляція досягла 12,9%, промислове виробництво впало на 3,4%, відтік інвестицій в основний капітал становить 8,4%, реальні грошові доходи росіян впали на 4%, а реальні зарплати зменшилися на 9,5%.

Наступна публікація