У Росії вчитель обстріляв школярів із пневматичної зброї за куріння

У Росії вчитель обстріляв школярів із пневматичної зброї за куріння

Фото: Reuters

Батьки не повідомляли в поліцію, бо педагог – син директора школи. 

У Пермському краї Росії вчитель фізкультури та основ безпеки життєдіяльності в одній із сільських шкіл стріляв по учнях із пневматичної зброї. Таким способом 23-річний чоловік хотів покарати 9-класників за куріння.

Інцидент стався ще 21 вересня, але історію намагалися приховати, пише "Комсомольская правда-Пермь". Зазначається, що п'ятеро учнів курили в кущах поблизу школи і їх побачив вчитель фізкультури. Згодом він сів у свою машину, але нікуди не поїхав. Спершу учні навіть не зрозуміли, що в них стріляють. Коли побачили, що з автомобіля фізкультурника видно пістолет, то почали тікати.

Один із учнів зізнався, що одна куля влучила йому в груди, а ще дві – в ноги. Іншим хлопцям вчитель обстріляв ранці. Згідно з повідомленням, матір потерпілого боялася викликати медиків та повідомити в поліцію через те, що цей вчитель – син директора школи.

"Раптом що і директор нас залякувала: "Напишу на ваших дітей таку характеристику, що вони нікуди вступити не зможуть. Буквально минулого тижня викликала батьків старшокласників якраз з приводу куріння біля школи. Синові моєму говорить: "Ти на обліку в поліції перебуваєш?". Він відповідає: "Ні". А вона йому: "Завтра будеш!" - сказали анонімно батьки.

Своєю чергою, вчитель пояснив свої дії тим, що він неодноразово попереджав не курити поблизу школи і стріляв не в дітей, а "в стіни та ноги". Директор школи все заперечує і називає вигадками.

Згодом діти самі почали обговорювати інцидент в соцмережах, що зацікавило працівників місцевого відділу освіти. Після цього батьки написали заяву до поліції.

Згідно з повідомленням, в управлінні МВС у Пермському краї повідомили, що заява про інцидент надійшло до них 23 вересня. Матеріали справи направили до суду для прийняття рішення.

Нагадаємо, раніше в Росії вчитель фізкультури однієї з шкіл побив п'ятьох другокласників за неправильне виконання фізичних вправ та порушення дисципліни на уроці. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація