У Росії вихователька дитячого саду змусила дитину мити унітаз

У Росії вихователька дитячого саду змусила дитину мити унітаз

У Росії вихователька дитячого саду змусила дитину мити унітаз

Завідувачка дитсадка назвала цей випадок непорозумінням.

У російському Красноярську мама одного з вихованців дитячого садка № 333 звинуватила виховательку в тому, що вона змусила її дитину мити унітаз.

Про це повідомляє Настоящее время.

Завідувачка садочка каже, що сталося непорозуміння.

"До мене звернулася із скаргою одна з матерів на дії вихователів, що нібито під час зборів на прогулянку дитина відмовлявся одягатися. І нібито вихователь запропонувала їй: "не хочеш одягатися – можеш залишитися з молодшим вихователем і прибиратися в групі, мити підлогу в спальні і в туалеті". Дитина, я так розумію, сприйняла це буквально і пішла в туалет. Але вихователь пішла за дитиною і сказала: "Я пожартувала, йди збирайся", – розповіла завідуюча дитячим садком № 333 Тамара Підімова.

У ще одному дитсадку в Красноярську дитина упустила в унітаз туалетний папір, а вихователь зажадала цей рулон дістати.

Після того, як батьки поскаржилися і за їх скаргою була проведена перевірка, вихователь звільнилася за власним бажанням. Педагогу, яка змусила дитину мити туалет, винесли зауваження і частково позбавили зарплати.

Нагадаємо, в Росії в одному з дитячих садочків міста Сиктивкар поліція проведе перевірку, звідки в спальні ясельної групи з'явилися використані презервативи, кров та алкоголь. Так, днями батьки привели дітей до закладу, але двері були зачинені. Коли ж спільними зусиллями вони таки потрапили всередину, то побачили справжні жахіття, 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація