У російському селищі ввели режим НС через великий наплив туристів

У російському селищі ввели режим НС через великий наплив туристів

У російському селищі ввели режим НС через великий наплив туристів

У Тамані почалися перебої з водою.

На Кубані в станиці Тамань влада ввела режим надзвичайної ситуації через брак питної води і звинуватила в цьому надмірну кількість туристів.

У селищі почалися часті перебої з водопостачанням, у місцевому водоканалі кажуть, що це відбувається "у зв'язку зі збільшенням припливу відпочивальників у розпал літнього курортного сезону", передає Медуза.

За даними підприємства, споживання води в станиці збільшилося майже в два рази порівняно з весною. У "Югводоканале" поскаржилися, що в прибережній зоні воду витрачають численні напівлегальні готелі та заклади громадського харчування.

Компанія-постачальник звернулася до жителів станиці із проханням економити воду, не витрачати її на полив городів і миття машин.

Нагадаємо, за два тижні липня поточного року до окупованого Криму в'їхало на 38% менше громадян з материкової України, ніж за такий самий період 2015-го. Загальний аналіз також показує тенденцію до зменшення кількості осіб, які їдуть з материкової частини України на півострів з початку року. потік громадян за 6 місяців впав майже на 8% порівняно з аналогічним періодом 2015 року. А кількість транспортних засобів взагалі знизилась на 32%. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація