У "Роснафті" стверджують, що були досить ввічливими, коли послали журналістів у д*пу

У "Роснафті" стверджують, що були досить ввічливими, коли послали журналістів у д*пу

Фото: Reuters

Прес-секретар компанії Леонтьєв назвав "коректною" свою реакцію.

Прес-секретар "Роснафти" Михайло Леонтьєв назвав "правильною" і "ввічливою" свою реакцію на запитання журналістів, чи дійсно глава компанії Ігор Сєчин їздить на машині зі спецсигналами і пояснив чому так різко відреагував.

Про це він розповів "Медіазоні".

За його словами, журналісти нібито "не зуміли відповісти на запитання – з якою метою вони цим цікавляться". Відповідь кореспондентів була "або плутаючою і невиразною, або брехливою", запевнив представник "Роснафти".

"Запитання не в мигалках. У мене викликають певне ставлення мотиви, тому що вони приховали перше запитання. Вони не зуміли відповісти на запитання — з якою метою вони цим цікавляться. Їхня відповідь була або плутаючою і невиразною, або брехливою. От і все. І тому це відповідь на їхні відповіді на пряме запитання. Вони не змогли аргументувати мету свого інтересу, ніяким чином, ось і все", — сказав Леонтьєв.

Представник "Роснафти" стверджує, що був досить ввічливим.

"Я вважаю, що я був дуже коректним. Якщо ви маєте на увазі "Дощ", як він процитував... ну куди вже більш ввічливо? "Вашим превосходительством" назвати? Я використовував самі що ні на є політесні форми відправлення товаришів за місцем призначення", – додав він.

Нагадаємо, прес-секретар "Роснафти" Михайло Леонтьєв послав "у д*пу" журналістів каналу "Дощ" у відповідь на питання про те, чому глава держкомпанії Ігор Сєчин їздить з мигалкою на авто.

Варто відзначити, що і на дзвінок кореспондента Бі-бі-сі Леонтьєв відреагував досить емоційно.

"Що ви питаєте? Чому, з якого хрону? Яке це має відношення до діяльності компанії? [...] Ви уявляєте собі обсяг серйозної інформації і завдань, які вирішує компанія? А ви з чим телефонуйте? Ну давайте я напишу листа у Бі-бі-сі: хлопців, ви охреніли насправді. Ну вистачить г****-то підбирати. [...] Знаєте що, ідіть ви подалі, не хочу я відповідати на ваше запитання", – сказав Леонтьєв і кинув трубку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація