У штабі Трампа відповіли на звинувачення порнозірки в домаганнях політика

У штабі Трампа відповіли на звинувачення порнозірки в домаганнях політика

Фото: Reuters

Однопартійці вважають, що таким чином Клінтон хоче зганьбити кандидата.

Штаб кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа спростував звинувачення порнозірки Джессіки Дрейк у домаганнях з боку політика і назвав їх фальшивими.

Раніше на прес-конференції Дрейк розповіла, що познайомилася з Трампом ще в 2006 році на гольф-турнірі, де він нібито запропонував їй 10 тисяч доларів за секс. Дрейк відмовилася. Жінка також продемонструвала фотографію, де вона стоїть поруч із Трампом.

"Ця історія абсолютно фальшива і сміховинна. Це ще одна спроба кампанії Клінтон зганьбити кандидата, який тільки сьогодні на першому місці у трьох різних опитуваннях", - йдеться в заяві штабу Трампа, опублікованому на його офіційному сайті.

Нагадаємо, 22 жовтня Трамп, виступаючи перед виборцями у місті Геттісберг, штат Пенсільванія, заявив, що притягне до відповідальності всіх жінок, які звинуватили його в сексуальних домаганнях. Дрейк стала 11-ю жінкою, що виступила з подібними звинуваченнями.

Ряд жінок раніше звинуватили Трампа напередодні виборів в домаганнях, які, за їхніми словами, мали місце протягом низки десятиліть. Крім того, було оприлюднено відео 11-річної давнини, на якому Трамп хвалився тим, що може хватати жінок руками за інтимні місця, оскільки він "зірка".

Повʼязані теми:

Наступна публікація