У Сирії жертвами авіаударів стали 44 особи - ЗМІ

Незалежного підтвердження цієї інформації поки немає.

Щонайменше 44 людини загинули і ще десятки отримали поранення в результаті авіаудару армії Сирії по ринкам в двох містах провінції Ідліб.

За даними базованої в Британії Сирійського центру моніторингу за правами людини, в місті Мааррет-ен-Нууман загинули 37 осіб, а в сусідньому місті Канфранбель жертвами авіаудару стали сім осіб. За інформацією правозахисників, серед загиблих - троє дітей. Як відзначають представники правозахисного центру, число загиблих, швидше за все, буде рости. Обидва міста, за яким були нанесені удари, знаходяться під контролем повстанців.

Незалежного підтвердження цієї інформації поки немає.

Продовження боїв в Сирії і зростання насильства на північному заході країни фактично ставить під питання долю перемир'я, досягнутого наприкінці лютого між конфліктуючими сторонами - повстанцями і урядовими силами. Події в місті Мааррет-ен-Нууман стали найбільш кровопролитними зі набрання чинності перемир'я, кажуть правозахисники.

Нагадаємо, що раніше Рада Безпеки Організації Об'єднаних Націй в п'ятницю, 26 лютого, одноголосно прийняла резолюцію з вимогою, щоб всі учасники війни в Сирії дотримувалися перемир'я.

Режим припинення вогню в Сирії почався опівночі 27 лютого.

Ракетний удар із Сирії по Туреччині

Ракетний удар із Сирії по Туреччині

Повʼязані теми:

Наступна публікація