У слідчому комітеті РФ відхрестилися від телефонів екстремістів у телефоні няні-вбивці

У слідчому комітеті РФ відхрестилися від телефонів екстремістів у телефоні няні-вбивці

Фото: Reuters

За словами джерела, телефонні номери були занесені в список контактів цього року, коли вона перебувала у відпустці в Узбекистані.

Слідчий комітет Росії спростував інформацію про виявлення в телефоні Гюльчехри Бобокулової, підозрюваної у вбивстві малолітньої дівчинки в Москві, контактів двох чоловіків, імовірно пов'язаних з міжнародними екстремістами.

Відповідну заяву зробив офіційний представник відомства Володимир Маркін. Мовляв, єдиним джерелом достовірної інформації є лише орган, який розслідує кримінальну справу.

Раніше інформоване джерело агентства повідомило, що співробітники правоохоронних органів намагаються встановити місцеперебування двох чоловіків з оточення Бобокуловою, імовірно пов'язаних з міжнародними екстремістами.

За його словами, телефонні номери були занесені в список контактів в цьому році, коли вона перебувала у відпустці в Узбекистані.

Як повідомлялося раніше, няня Гульчехра Бобокулова 29 лютого вбила дитину в одній з московських квартир, відрізала йому голову і підпалив приміщення.

Пізніше зловмисниця вирушила до станції метро "Жовтневе поле", тримаючи в руках закривавлену голову малюка. Вона була одягнена в чорний хіджаб і кричала: "Аллаху Акбар", погрожуючи підірвати себе.

Згодом з'ясувалося, що підозрювана у вбивстві лікувалася від психічної хвороби.

Повʼязані теми:

Наступна публікація